NË SHËRBIMET TONA PËRFSHIHEN:

Web Faqe Profesionale

Ne punojmë web faqet më profesionale dhe më të lirat në treg.

Më shumë

Hostim Websajtesh

Hapësira pa limit, të përsosur për websajte për biznese të vogla dhe organizata.

Më shumë

Dizajn Grafik

Punojmë Logo, banera reklamues, broshura, animacione etj.

Më shumë

Përparësitë që ofrojnë Serverët tonë!

cPanel dhe WHM kontroll

Kontrolli i hosteve në Design Plus bëhëhet përmes platformes cPanel nga ku shumë lehtë kontrollohen domainet, FTP-të, SQL-të, E-Mail-at etj, ndërsa kontrolli i platformave Reseller dhe Virtual Servers bëhet përmes WHM (Web Host Menager)

24/7/365 Përkrahje

Klientet tonë do të kenë përkrahjen e stafit 24 orë në ditë, në çdo moment kur mund të kenë paqartësi lidhur me funksionimin e shërbimeve të porositura ose lidhur me sqarimet e nevojshme të produkteve që DesignPlus ofron.

Transfer të faqes falas

Nëse ju mirëmbajtjen e faqes suaj paraprake e bëni përmes platformës cPanel, dhe vendosni që ta transferoni faqen në serverat tonë, transferi i faqes bëhet falas nga stafi i DesignPlus.

7 ditë rimbursim parash

Për shërbimet që ofrojmë, klienteve ju garantojmë kthim të parave brenda muajit nëse shërbimet e porositura nuk janë në përputhshjmeri me përshkrimin e shërbimeve dhe nuk i përshtaten nevojave të klienteve tonë.

Paisje të sigurta

Serveret tonë janë mëse të sigurtë të hostuar në SHBA, ku të dhënat e klientëve tonë gjithmonë janë të sigurta dhe të mbrojtura nga çdo ndërhyrje.

Mbi 300 skripte falas

Më shumë se 300 Skripte me vetëm 1 klik! Krijimi i webfaqës është më lehtë se çdo herë më parë, e me vetëm disa klikime ju mund ta keni webjastin tuaj. Së bashku me cPanel vijn edhe mbi 300 skripte (plugins) falas për klientet tonë.

PROJEKTET TONA TË REALIZUARA

Webfaqet e punuara nga DesignPlus

Zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj

Webfaqe profesionale

Keni nevojë për një webfaqe profesionale, moderne dhe të përshtatshme për biznesin tuaj! Keni filluar vitin 2020 pa një webfaqe, apo webfaqja juaj nuk është funksionale ashtu siç do dëshironit ta kishit! Ju jeni në vendin e duhur, ne punojmë webfaqet më të mira dhe më të lira në tregun shqiptar!

Më shumë për ofertat