RRETH KOMPANISË SONË

DesignPlus si kompani shërbyese për shitjen e hapësirave të hostimit, reklamacion dhe dizajn është themeluar në vitin 2014, por veprimtarinë e saj virtuale në fushën e web-dizajnit, hostingut dhe dizajnimit online, e ka filluar në gjysmë të vitit 2015. Stafi i kompanisë sonë përbëhet nga të rinj të motivuar dhe të vullnetshëm për të ofruar shërbime sa më të mira dhe sa më cilësore në fushën e web – dizajnit, hostingut dhe dizajnimit në përgjithësi. Serveret tonë të hostingut janë ndër më funksionalit dhe më të sigurtit. Websajtet që punojmë ne janë të një kualiteti të lartë, dhe serverët që ofrojmë ne janë me bazë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku shpejtësia e funksionimit dhe stabiliteti janë të garantuar.

Stafi ynë është i përkushtuar që të punoj drejtë, të jetë sa më transparent dhe sa më profesional në ofrimin e shërbimeve. Ne synojmë që porositë që marrim përsipër t’i zhvillojmë, të jenë të një kualiteti shumë cilësor, e do të mundohemi ti zhvillojmë 100% në përputhshmëri me kërkesat tuaja. Ne do ta konsiderojmë punën tonë të suksesshme atëherë kur ju si klient i yni jeni të kënaqur me produktin final.

Për momentin kompania jonë ofron produkte në tri fusha:

  1. Web Dizajn (dizajnim të websajteve nga më të thjeshtat tek profesionalet),
  2. Hosting, SSL, Mail, Domain etj,  (shared hosts, VPS, Dedicated servers..),
  3. Dizajn Grafik, si dizajnim logosh, baneresh, broshurash, posteresh, etj

SIGURIA

N.SH. “DesignPlus” i siguron klientet se çdo e dhënë që ruhet në serveret tonë është e sigurt, komfor dispozitave ligjore në fuqi dhe se serveret tonë janë me bazë në SHBA ofrojnë siguri maksimale, ku të dhënat gjithmonë janë të sigurta dhe të mbrojtura nga çdo ndërhyrje.

BESIMI

N.SH. “Design Plus” operon në tregun e shërbimeve në menyrë ligjore, e regjistruar në Agjencinë për Regjistrimin e Bizneseve me nr. biznesi 600788204 dhe nr. fiskal 71075338 dhe të gjitha transaksionet për shërbimet kryhen përmes rrugeve elektronike dhe përmes bankes dhe tatimohen konform rregullores fiskale në fuqi.

CILËSIA

DesignPlus ofron cilësi në të gjitha shërbimet dhe produktet që ofron, ngase ka partneritet me ofruesit më të famshëm botëror të sherbimeve të hostimit dhe webdizajnit si: Hostgator, Namecheap, Resellerclub, Enom, WHMCS, Weebly, Symantec, etj, andaj cilësia e produkteve është e garantuar.

PASIONI

N.SH. “DesignPlus” është relativisht ndërmarrje shërbyese e re në ofrimin e shërbimeve të dizajnit dhe hostimit, por stafin e kompanisë sonë e përbëjnë të rinjë të cilet e kanë pasion punën dhe janë mjaftë të motivuar për të ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore.

DesignPlus N.SH.

Address: Adresa: Rr. Xhemil Fluku, Prizren

Phone: +383(0)49/497-407

E-mail: info@designplus-ks.com

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Na shkruani në email, plotësoni kontakt formën më poshtë apo na shkruani nga chati i poshtëm që paraqitën në anën e djathtë të webfaqës në menyrë që të na kontaktoni neve. Ne presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe si mund t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja.

    Alaska Hosting. All rights reserved
    Top