Na kontaktoni

Ndjehuni të lirë të na kontaktoni, qoftë përmes telefonit, formës së kontaktit, emailit apo drejtëpërdrejtë përmes chatit që gjëndët në pjesën e poshtme të djathtë të webajtit.

Address: Rr. Xhemil Fluku, nr. 21, Prizren, Kosovë

Phone: +383(0)49/497-407

E-mail: info@designplus-ks.com

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Na shkruani në email, plotësoni kontakt formën më poshtë apo na shkruani nga chati i poshtëm që paraqitën në anën e djathtë të webfaqës në menyrë që të na kontaktoni neve. Ne presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe si mund t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja.