WEB HOSTING

Web hosting është një shërbim që u lejon bizneseve, organizatave dhe individëve të vendosin (hostojn) web faqen e tyre në internet. Një ofrues i shërbimit të web hosting, është një biznes që ofron paisjet teknologjike dhe paisjet e shërbimet tjera të nevojshme që faqen tuaj ta hostoni në internet. Faqet e internetit janë të hostuara ose të ruajtura në kompjuterë të veçantë të quajtur SERVER. Ne ofrojmë Server të shpejtë, të fuqishëm dhe 100% online, me bazë në USA, Britani të Madhe, Turqi apo Indi, varësisht se ku i përshtatët klientit t’i ketë.

Nëse vendosni të krijoni dhe të hostoni faqen tuaj përmes DesignPlus, ju do të keni domainin personal I cili vjen me 2 E-mail adresa falas, plus keni E-Mail adresa pa limit në hostin – serverin që porosisni, e që gjithashtu, varësisht nga buxheti juaj, ju mund të zgjidhni Shared Hosting (serverët më të lire që fillojnë nga 2.59 Euro në muaj), pastaj Cloud Hosting (që fillojnë nga 9.14 euro në muaj) VPS Servers (që fillojnë nga 13.19 euro në muaj) dhe Server të Dedikuar që fillojnë nga 66.60 euro në muaj.

Për detaje rreth çmimeve të pakove tona të Web Hosting klikoni më poshtë:

WEB HOSTING

WEB HOSTING

Shared Hosting, Cloud Hosting, VPS Servers & Dedicated Servers

WEBFAQE PROFESIONALE

WEBFAQE PROFESIONALE

Webfaqe profesionale për biznesin apo organizatën tuaj!

WEBFAQE PROFESIONALE

Nëse akoma nuk keni një webfaqe profesionale për biznesin apo organizatën tuaj, apo websajti juaj nuk është funksional siç do të dëshironit, ju jeni duke humbur kohën tuaj e njëkohësisht edhe pasqyrimin e punës suaj tek shfletuesit – klientet tuaj të mundshëm, e me çka natyrisht që do të humbësh edhe klientet potencial. Ne përdorim teknologjinë më të fundit për krijimin e faqeve sa më atraktive dhe të shfrytëzueshme për lloje të ndryshme te bizneseve, organizatave, klubeve, etj dhe atë dizajnimin e bëjmë për një kohë të shkurtër dhe për një kosto të ultë financiare krahasuar me konkurrentet tonë dhe kjo për shkakun se në ekipin e webdizajnerëve tonë kemi profesionist që njohin lëmitë përkatëse!

Për websajtin tuaj të ardhshëm ofrojmë serverë të shpejtë dhe të sigurt, DOMAININ (www.biznesijuaj.com, .net, .in, .me, .online), SERVERIN (Pa limit hapësira, transfer dhe E-MAILA me domainin tuaj), SSL Certificate (certifikatën e sigurisë), Thems-in (shabllonin që ju zgjedhni), mirëmbajtjen falas për 1 VIT, etj, të gjitha këto për një kosto prej 159 €.

(nëse do t’i porosisni sëcilin produkt veç e veç, vetëm kostoja e produkteve, pa dizajn, do të kishte thuajse të njëjtin çmim që ofrojmë ne dhe atë: DOMAINI 13€, SERVERI 62 €, SSL Certificate 20 €, Themsi ‘shablloni’ 60 €, taksat bankare për secilin produkt veç e veç, etj), duke mos përfshirë edhe koston e mirëmbajtjes 1 vit falas dhe përkrahjës 24/7 nga stafi ynë.

Përfitoni nga kjo ofetë gjatë që do të jetë aktive gjatë kësaj vere.

Ne ju kemi ofruar disa modele të webfaqeve për disa lloje biznesesh, të cilat mund ti gjeni në menynë kryesore, e të cilat ne do të mund t’i dizajnojmë për ju.

NXITONI! Fillo me porosinë:

DIZAJN GRAFIK

Vetëm disa minuta, kaq ju duhen për ta tërhequr vëmendjen e konsumatorit tuaj potencial.

Si mundeni ta zgjoni kurreshtjën dhe t’i bindeni ata që për vetëm disa sekonda të shikojnë nga afër produktet dhe shërbimet e kompanis tuaj, dhe të jenë blerësit potencial, e e gjithë kjo fillon me logon  dhe banerin tuaj, që janë faktoret kryesor të marketingut tuaj online. Në tregun e konkurrences së plotë, një logo dhe një banner janë jashtëzakonisht të rëndësishme  në suksesin e kompanisë suaj.

Logoja është pasqyra e kompanisë. Ne kemi një staf profesional të përkushtuar në punë për çka ju ofrojmë mundësnë që ta keni logon dhe bannerin unik për biznesin tuaj.

Një logo dhe një baner i duhur mund ta bëjë biznesin tuaj me reputacion dhe një e pavend mund ta dëmtoj imazhin e biznesit tuaj.

Na lejoni neve të krijojmë për ju grafikë me dukje profesionale, e cila do ta veçoj prezantimin tuaj nga të tjerët!

DIZAJN GRAFIK

Dizajnim logosh, broshurash, posteresh etj..

Shared Hosting, Cloud Hosting, VPS Servers & Dedicated Servers

Alaska Hosting. All rights reserved
Top