WEBFAQE PROFESIONALE

Nëse akoma nuk keni një webfaqe profesionale për biznesin apo organizatën tuaj, apo websajti juaj nuk është funksional siç do të dëshironit, ju jeni duke humbur kohën tuaj e njëkohësisht edhe pasqyrimin e punës suaj tek shfletuesit – klientet tuaj të mundshëm, e me çka natyrisht që do të humbësh edhe klientet potencial. Ne përdorim teknologjinë më të fundit për krijimin e faqeve sa më atraktive dhe të shfrytëzueshme për lloje të ndryshme te bizneseve, organizatave, klubeve, etj dhe atë dizajnimin e bëjmë për një kohë të shkurtër dhe për një kosto të ultë financiare krahasuar me konkurrentet tonë dhe kjo për shkakun se në ekipin e webdizajnerëve tonë kemi profesionist që njohin lëmitë përkatëse!

Për websajtin tuaj të ardhshëm ofrojmë serverë të shpejtë dhe të sigurt, DOMAININ (www.biznesijuaj.com, .net, .in, .me, .online), SERVERIN (Pa limit hapësira, transfer dhe E-MAILA me domainin tuaj), SSL Certificate (certifikatën e sigurisë), Thems-in (shabllonin që ju zgjedhni), mirëmbajtjen falas për 1 VIT, etj, të gjitha këto për një kosto prej 199.00 €.

(nëse do t’i porosisni sëcilin produkt veç e veç, vetëm kostoja e produkteve, pa dizajn, do të kishte thuajse të njëjtin çmim që ofrojmë ne dhe atë: DOMAINI 13€, SERVERI 62 €, SSL Certificate 20 €, Themsi ‘shablloni’ 60 €, taksat bankare për secilin produkt veç e veç, etj), duke mos përfshirë edhe koston e mirëmbajtjes 1 vit falas dhe përkrahjës 24/7 nga stafi ynë.

Përfitoni nga kjo ofetë që do të jetë aktive gjatë kësaj vere.

Ne ju kemi ofruar disa modele të webfaqeve për disa lloje biznesesh, të cilat mund ti gjeni në të djathtë të kësaj menuje nese shfletoni prej desktopi, apo poshtë kësaj menuje nëse e shfletoni nga Smartphone.

RËNDËSIA E NJË WEBFAQEJE

Një faqe interneti për biznesin tuaj, ju ofron mundesinë për të siguruar qasje më të lehtë dhe informacion më të zgjeruar për konsumatoret-të interesuarit e mundshëm.

Webfaqja juaj poashtu bënë ndërmarrjen tuaj më të lehtë për tu gjetur dhe për tu qasur në produktet apo shërbimet që ju ofroni. Përmes një faqeje interneti konsumatori ka mundësinë për t’ju gjetur më lehtë, për tu informuar me produktet apo shërbimet pa pasur nevojë të ju kontaktoj me telefon, apo gjatë kohës jashtë orarit të punës së kompanisë. Sot ka miliona përdorues që për raste të ndryshme kalojn shumë kohë duke shfletuar dhe kërkuar produkte dhe shërbime të caktuara në internet. Nëse ju nuk jeni duke u munduar të përfitoni nga gjithë ky potencial qe ofron interneti sot, atëherë ndoshta jeni duke humbur shumë shitje apo klient potencial çdo muaj.

PËRFITIMET NGA TË PASURIT E NJË WEBFAQEJE

Si një pronar biznesi, posedimi i një webfaqeje profesionale sjell benifite të shumta jo vetëm në informimin e konsumatorve rreth kompanisë, por gjithashtu edhe në rritjen e profitit për ndërmarrjën. Përfitimi i parë që një webfaqe interneti mundet të ju sjell është se ju siguron qasje tek shumë klient, e që përpara se ta kishit webfaqen nuk keni pas kontakte me ta. Pa një webfaqe profesionale ju vetëm mundeni ta siguroni tregun potencial përmes metodave tradicionale, por jo ata konsumator potencial që së pari përdorin internetin për kërkimet e tyre.

Websajti juaj do të jetë:

Pamje fleksibile

I përshtatshëm për çdo llojë paisjesh elektronike, smartphone, tablet, PC etj.

Dizajn i pastër

Webfaqja juaj do të jetë lehtë e qasshme për shfletuesit dhe me pamje estetike

Përkrahje e vazhdueshme

1 vit është premium support falas, ndërsa pas vitit të parë ne garantojëm funsksionim serverësh 99.99%!

Puna jonë deri në përfundim të dizajnit!

Hapat që ndiqën nga porosia deri në publikim të Websajtit!

Ideja

01

Dizajnimi

02

Drafti - rishikimi

03

Publikimi

04

Ku mund të na gjeni!

Address: Adresa: Rr. Xhemil Fluku, Jeni Mehallë, Prizren

Phone: +383(0)49/497-407

E-mail: info@designplus-ks.com

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Na shkruani në email, plotësoni kontakt formën më poshtë apo na shkruani nga chati i poshtëm që paraqitën në anën e djathtë të webfaqës në menyrë që të na kontaktoni neve. Ne presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe si mund t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja.

    Alaska Hosting. All rights reserved
    Top