Oferta promocionale gjatë fillim vitit 2019!

shared-shqip-jpeg-new

Kodi promocional “2019sale

DEDICATED-SHQIP

Kodi promocional “2019saleds

VPS-SHQIP

Kodi promocional “2019salevps

Përdor kodin promocional kur të procedoni me porosinë dhe përfitoni zbritje në produktet e veçanta!

SHITJET PËR SHUMË LLOJE TË DOMAINAVE FILLOJNË NGA 1.20 €:

  • xyz
  • top
  • tech
  • shop
  • pw
  • online
  • me
  • co
  • biz

Serveret tonë janë mëse të sigurtë të hostuar në SHBA, ku të dhënat e klientëve tonë gjithmonë janë të sigurta dhe të mbrojtura nga çdo ndërhyrje. 

Kontrolli i hosteve në Design Plus bëhëhet përmes platformes cPanel nga ku shumë lehtë kontrollohen domainet, FTP-të, SQL-të, E-Mail-at etj, ndërsa kontrolli i platformave Reseller dhe Virtual Servers bëhet përmes WHM (Web Host Menager) 

Nëse ju mirëmbajtjen e faqes suaj paraprake e bëni përmes platformës cPanel, dhe vendosni që ta transferoni faqen në serverat tonë, transferi i faqes bëhet falas nga stafi i DesignPlus.

Më shumë se 300 Skripte me vetëm 1 klik! Krijimi i webfaqës është më lehtë se çdo herë më parë, e me vetëm disa klikime ju mund ta keni webjastin tuaj. Së bashku me cPanel vijn edhe mbi 300 skripte (plugins) falas për klientet tonë. 

Pse ta zgjedhni DesignPlus?

Për çdo ofertë tonën të hostimit dhe dizajnimit që e punojmë, ne ju garantojmë se do ti ti përshatet nevojave tuaja

7 ditë rimbursim parash

Për shërbimet që ofrojmë, klienteve ju garantojmë kthim të parave brenda muajit nëse shërbimet e porositura nuk janë në përputhshjmeri me përshkrimin e shërbimeve dhe nuk i përshtaten nevojave të klienteve tonë. 

24/7/365 Përkrahje

Klientet tonë do të kenë përkrahjen e stafit 24 orë në ditë, në çdo moment kur mund të kenë paqartësi lidhur me funksionimin e shërbimeve të porositura ose lidhur me sqarimet e nevojshme të produkteve që DesignPlus ofron. 

99.9% Funksional

Serveret ku ne i hostojmë websajtet e porositura janë të garantuar për funksionalitet të sigurt, kështu që në çdo moment kur na nevoitet të bëjmë ndërhyrje për rifreskimin e servereve, ne 24 orë para ndërhyrjes i njoftojmë klientet tonë. 

featurebg-1

24/7 Përkrahje për klientet tonë

Në shërbim tuaj do të jemi 24 orë në ditë.

Komunikimi ynë do të jetë përmes formës elektronike, me E-mail, me chatin online që gjendet në pjesën e poshtme të djathtë të webfaqes, si dhe me numrin tonë të telefonit për Kosovë që gjendet në pjesën e sipërme të majtë të webfaqes.

Ne zotohemi që do të jemi shumë të përgjegjshëm me klientët tonë si dhe do të ruajmë privatësinë e tyre. Zotohemi që nga klientët të mbledhim vetëm informacionet e nevojshme që na nevojiten për të përfunduar porosinë e tyre në mënyrë sa më profesionale.

Në çdo kohë ju mund të na shkruani në E-mailat e poshtëshënuar:

info@designplus-ks.com

sales@desingplus-ks.com

© 2016 N.SH. "DesignPlus". All rights reserved.

Click Me